cropped-ee58613f-f98f-44db-aa6d-36e07bc2c6bc-1.jpg

Jacolien is een gedreven professional die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Daadkrachtig is wat direct in mij opkomt als ik aan haar denk. Dit doet ze met grote betrokkenheid en menselijkheid.

Willeke Kauw - teamleider algemene zaken Jonx Autisme bij ATLASS

cropped-ee58613f-f98f-44db-aa6d-36e07bc2c6bc-1.jpg

Jacolien is het beste te typeren als een consulent die op een spontane, duidelijke en met gevoel voor de ander te werk gaat. Ze weet clienten te motiveren en stimuleren, met inlevingsvermogen en het resultaat voor ogen houden. Kortom: Een aanvulling voor je team, met de nodige portie humor!

Ewout de Vos - Manager Recruitment Brainnet

cropped-ee58613f-f98f-44db-aa6d-36e07bc2c6bc-1.jpg

In de periode dat ik bij Vanboeijen als directeur zorg a.i. actief ben geweest heb ik zeer intensief met Jacolien samen gewerkt. In een zeer uitdagende periode waarin fundamentele zaken moesten worden aangepakt, is Jacolien recht overeind blijven staan en heeft de uitdaging voortvarend opgepakt. Jacolien heeft hierin zowel zakelijk als invoelend de juiste toon weten te raken. Hierin heeft steeds een balans weten te vinden in de belangen van bewoners, de organisatie als de medewerkers. 

Martin Breed - Interimmanagment, training en coaching

cropped-ee58613f-f98f-44db-aa6d-36e07bc2c6bc-1.jpg

Ik ken Jacolien al jaren. We hebben samen gewerkt, daarin ken ik haar als betrouwbare en fijne collega. Als professional is zij oprecht en staat voor liefdevolle zorg. Met tomeloze inzet zal zij elke klus klaren.

Bas de Greef - Bestuurder Stichting Ela

cropped-ee58613f-f98f-44db-aa6d-36e07bc2c6bc-1.jpg

Jacolien weet met haar oprechtheid en enthousiasme mensen te raken. Ze werkt vanuit de overtuiging dat de cliënt voorop staat en zal dit ten alle tijde uitdragen. Hierin is Jacolien daadkrachtig, kritisch en doortastend. Bovenal is Jacolien een ontzettend prettig persoon om mee samen te werken en een fijn maatje om mee te sparren

Marike Veninga - Locatiemanager Stichting Philadelphia Zorg

cropped-ee58613f-f98f-44db-aa6d-36e07bc2c6bc-1.jpg

Ik heb Jacolien leren kennen als een vakvrouw. Binnen complexe situaties in de zorg voor verstandelijk beperkte mensen beweegt zij zich als een vis in het water. Zij kan op een coachende wijze leiding geven: neemt medewerkers mee, toont respect en heeft humor. Jacolien kan buiten kaders denken zonder het oorspronkelijke doel uit het oog te verliezen. Extra talent: zij illustreert zo nodig situaties met tekeningen waardoor nieuwe beelden en perspectieven kunnen ontstaan in wat eerder vastgelopen leek.

Irene Steenman - Zelfstandig gevestigd coach, trainer, onderzoeker en adviseur

cropped-ee58613f-f98f-44db-aa6d-36e07bc2c6bc-1.jpg

De tijd dat ik werkzaam was bij Vanboeijen heb ik samengewerkt met Jacolien. Jacolien is prettig en laagdrempelig in de omgang met een grote dosis doorzettingsvermogen en enthousiasme gaat ze op haar doel af en weet ze deze te bereiken. Ze heeft kennis van zaken en weet dus ook goed waar ze het over heeft. Bovendien heeft Jacolien ‘hart voor de client’ want die blijven bij haar altijd voorop staan. Dat heb ik erg gewaardeerd tijdens onze samenwerking.

Bonny vd Veen - Vestigingsmanager bij TOP Zorgpersoneel

cropped-ee58613f-f98f-44db-aa6d-36e07bc2c6bc-1.jpg

Ik heb Jacolien anderhalf jaar geleden leren kennen als een ‘recht door zee’ persoon met een pallet aan verschillende kwaliteiten zoals creativiteit, out-of-the-box denken, open staan voor vernieuwingen en denken in termen van mogelijkheden. Daarnaast heeft ze een groot empathisch vermogen en is ze en fijne collega die altijd voor je klaar staat en je door dik en dun steunt. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen en met haar heb mogen samenwerken.

Tjakien Fokkens - Manager FACT Jeugd

cropped-ee58613f-f98f-44db-aa6d-36e07bc2c6bc-1.jpg

Met Respect voor alle partijen, Geïnteresseerd, Warm en Benaderbaar, Systeemdenker, Samenwerken, Doortastend en Energiek. Met die eigenschappen van Jacolien heb ik mogen kennismaken tijdens onze samenwerking. Eigenschappen die Jacolien inzet om op een positieve wijze een bijdrage te leveren en groei te realiseren ten tijde van verschillende ontwikkelingen. Heel fijn. Kortom een hele fijne samenwerkingspartner!

Baukje de Jong - Orthopedagoog Generalist bij Maandag

cropped-ee58613f-f98f-44db-aa6d-36e07bc2c6bc-1.jpg

Wie Jacolien ontmoet, weet het in de eerste minuten: “dit is iemand die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt”. Kordaat. Aanpakken. Doorpakken en afmaken. En dat alles wel in een open houding en verbinding. Met altijd het positieve voor ogen. Aanmoedigend om door te zetten. Het perfecte profiel voor een interim manager.

Wout van Veen - Ervaren trainer, coach en manager